Grad Bihać

Javni uvid: Nacrt Odluke o finansiranju troškova prevoza učenika srednjih škola dostupan građanima Grada Bihaća od 01.08. do 15.08.2023.

Javni uvid: Nacrt Odluke o finansiranju troškova prevoza učenika srednjih škola dostupan građanima Grada Bihaća od 01.08. do 15.08.2023.

Obavještavamo građane Grada Bihaća da će se Nacrt Odluke staviti na javni uvid u periodu od 01.08. do 15.08.2023. godine. Nacrt će biti dostupan na sljedećim lokacijama:

 1. Info pult u prostorijama Grada Bihaća
 2. Prostorije Službe za opću upravu i društvene djelatnosti

Također, Nacrt Odluke bit će objavljen na službenoj web stranici Grada Bihaća.

Molimo građane da daju svoje prijedloge, mišljenja i sugestije na Nacrt Odluke u pismenoj formi do 17.08.2023. godine. Za prikupljanje i razmatranje povratnih informacija zaduženo je radno tijelo Gradskog vijeća, koje čine sljedeći članovi:

 1. Handukić Zulfikar, predsjednik (ispred Gradskog vijeća)
 2. Seferagić Almira, član (ispred Gradskog vijeća)
 3. Tutić Senad, član (ispred JU „Centar za socijalni rad“ Bihać)
 4. Malkoč Nijaz, član (ispred Mjesne zajednice)
 5. Mahmutagić Alisa, član (ispred Službe za opću upravu i društvene djelatnosti)

Dodatno, Nacrt Odluke bit će dostavljen Mjesnim zajednicama, JU „Centar za socijalni rad“ Bihać, Udruženju prevoznika u javnom cestovnom saobraćaju „Bus“ Bihać i svim srednjim školama na području Grada Bihaća.

Važno je sudjelovati u ovom postupku javnog uvida kako bismo osigurali transparentnost i uključili vaše sugestije u donošenje odluka koje utječu na našu zajednicu.

Zahvaljujemo vam na sudjelovanju.

Prilozi:

 1. ZAKLJUČAK o prihvatanju istavljanju na javnu raspravu Nacrta Odluke o finansiranju troškova prevoza učenika srednjihškola
  ODLUKUO FINANSIRANJU TROŠKOVA PREVOZAUČENIKA SREDNJIH ŠKOLA 

 2. ODLUKA O FINANSIRANJU TROŠKOVA PREVOZAUČENIKA SREDNJIH ŠKOLA