Gradonačelnik Fazlić obišao izlagače „Mini bazara“ na Gelenderima
26. jul 2017. godine

S ciljem podrške bihaćkom obrtnicima i zanatlijama, Gradska uprava Bihaća i Obrtnička komora USK-a organizirali su mini bazar sa domaćim rukotvorinama i proizvodima na popularnim Gelenderima.


Mini bazar Bišćanima i gostima biti će dostupan do petka 28. jula,  a ovakav vid podrške obrtnicima i zanatlijama dio je promocije grada Bihaća kroz 45. Internacionalnu Una regatu i prateće sadržaje koji će se održati naredna tri dana.


Obrtnike i znatlije koji izlažu svoje proizvode na bazaru danas je posjetio i bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić, koji je zajedno sa Enesom Arapovićem ,predsjednikom Obrtničke komore istakako da organiziranjem sajmova i bazara , Gradska uprava Bihaća omogućuje malim obrtnicima i zanatlijama mogućnost promovisanja i prodaje svojih proizvoda.


„Gradu Bihaću nedostaje ovakvih i sličnih događaja na kojima ovi vriejdni ljudi mogu promovisati svoje proizvode. Stoga smo se odlučili za ovaj mini bazar, a uskoro će i sajam EKOBIS koji će također dati veliku  pažnju obrtnicima i zanatlijama i to je dobar put kako ojačati ovaj segment privatnog poduzetništva u našem gradu „ –istakao je gradonačelnik Fazlić.


Nazad
© Opcina Bihac 2013